Vergaderen

Sfeervol in de watertoren

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Amersfoort? Onze Watertoren is de ideale plek voor een intieme vergadering tot 12 personen in combinatie met een mooie lunch en/ of diner. Wij dragen graag ons steentje bij aan uw succesvolle meeting, teamdag of heisessie.

In de pauze of voor of na het vergaderen nodigt de omgeving van Plantsoen-Oost u uit voor een ontspannen wandelingetje. Wanneer u er echt even tussenuit wilt, is een stadswandeling met stadsgids of een rondvaart een leuke aanvulling op de dag.

Vergaderlunch- of diner

Voor een wat minder uitgebreide meeting of een afdelingsuitje is het ook mogelijk om een van onze torens af te huren voor alleen een lunch of diner.

Praktische informatie

Wij zijn geopend van donderdag tot en met zondag vanaf 12:00 uur. Heeft u speciale wensen voor uw vergadering? Laat het ons weten, we denken graag met u mee.
Wij kunnen een flipover en/of beamer voor u verzorgen en ook WiFi is aanwezig. Ons pand is gevestigd aan de rand van Amersfoort en is goed te bereiken via de snelweg. Amersfoort ligt centraal in Nederland en vanaf Station Amersfoort bereikt u ons met de bus binnen zeven minuten. Wanneer u met de auto komt, kan de auto geparkeerd worden in parkeergarage Koestraat of parkeergarage Beestenmarkt (op minder dan 3 minuten loopafstand). Wanneer u met het openbaar vervoer komt, stapt u uit bij de bushalte op de Hendrik van Viandenstraat.

Neem contact op voor meer informatie

Stuurt u ons een mail voor prijzen en informatie: info@demonnikendam.nl. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u!