Vergaderlocatie in Amersfoort

Sfeervol in de Watertoren

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Amersfoort? Restaurant de Monnikendam is gelegen in Plantsoen-Oost en is de ideale plek voor een vergadering. Maak gebruik van onze Watertoren voor een intieme omgeving voor uw vergadering. Wij dragen graag ons steentje bij aan uw succesvolle meeting, teamdag of heisessie.

Een inspirerende vergaderlocatie in Amersfoort

Onze Watertoren in Amersfoort is een unieke vergaderlocatie om sfeervol te vergaderen met een klein gezelschap (tot 12 personen). In de pauze of na het vergaderen nodigt de omgeving van Plantsoen-Oost u uit voor een ontspannen wandelingetje. Wanneer u er echt even tussenuit wilt, is een stadswandeling met stadsgids of een rondvaart een leuke aanvulling op de dag. Wilt u tijdens het vergaderen een business lunch of borrel? Wij verzorgen dit graag voor u! Uiteraard kunt u na afloop ook bij ons terecht voor een fijn diner met onze gerechten uit de Franse keuken met moderne invloeden.

Praktische informatie

Heeft u nog speciale wensen voor de vergadering? Laat het ons weten. Wij kunnen op onze vergaderlocatie in Amersfoort een flipover en/of beamer voor u verzorgen en ook WiFi is aanwezig. Ons pand is gevestigd aan de rand van Amersfoort en is goed te bereiken via de snelweg. Amersfoort ligt centraal in Nederland en vanaf Station Amersfoort bereikt u ons met de bus binnen zeven minuten. Wanneer u met de auto komt, kan de auto geparkeerd worden in Parkeergarage Koestraat (op minder dan 3 minuten loopafstand). Vraag de mogelijkheden voor het kopen van kortingskaarten of uitrijkaarten tegen gereduceerd tarief bij ons na. Wanneer u met het openbaar vervoer komt, stapt u uit bij de bushalte op de Hendrik van Viandenstraat.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u! U bereikt ons door te bellen naar 033 – 465 66 90 of door het sturen van een e-mail naar info@demonnikendam.nl. Heeft u vragen over onze vergaderlocatie in Amersfoort? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Vraag een offerte aan