Contact

& praktische informatie

De Monnikendam ligt aan de rand van de Amersfoortse binnenstad en is snel en makkelijk te bereiken vanaf de A28.

Parkeren
U kunt parkeren in de parkeergarage Koestraat (Grote Haag 2) of in de parkeergarage Beestenmarkt (Binnen de Veste 2). Vanuit beide garages bereikt u ons met een klein wandelingetje van nog geen 3 minuten door het plantsoen. De binnenstad van Amersfoort is autoluw, zonder ontheffing mag u niet door de binnenstad rijden. De parkeergarages bevinden zich buiten deze autoluwe zone.

Taxi 
Wilt u genieten van bijpassende wijnen bij uw gerechten? Laat u dan veilig thuis brengen door een taxi! http://www.taxiboute.nl
Wij bellen graag een taxi voor u, geeft u dit op tijd aan bij uw gastheer of gastvrouw.

Rolstoel / rollator 
Ons toegangspad is aflopend met keien en niet makkelijk met een rolstoel of rollator. Via onze leveranciersingang kunt u ons ook achterom bereiken via een vlak pad. Neemt u even contact met ons op voor meer informatie.

Cadeaubonnen 
Wij verkopen cadeaubonnen met een waarde van €50,00 of €100,00 in ons restaurant. Deze kunt u tijdens onze openingstijden bij ons kopen.
Het is ook mogelijk om online een cadeaubon te bestellen tegen elk gewenst bedrag. Via Gifty.nl  kunt u een zelf gekozen bedrag selecteren en de bon digitaal geven of per post laten opsturen.

Keuken en dieetwensen

Wij serveren wisselende verrassingsmenu’s waarbij wij nauw samenwerken met onze leveranciers. Zo kunnen wij de mooiste dagverse producten inkopen en proberen we daarnaast ook om zoveel mogelijk om verspilling te voorkomen.

Vanzelfsprekend houden wij rekening met individuele dieetwensen, het is prettig wanneer u eventuele dieetwensen / allergieën van te voren doorgeeft bij uw reservering.  Informatie over allergenen kunt u opvragen bij uw gastheer of gastvrouw.

Vragen /opmerkingen of suggesties?

Stuur ons een berichtje!