Contact

& praktische informatie

Parkeren

Om bij Restaurant de Monnikendam te komen maakt u een korte wandeling door Plantsoen Oost.  Parkeergarage Koestraat (Grote Haag 2) ligt op ongeveer 3 minuten afstand lopen. In de parkeergarage neemt u de uitgang ‘Grote Haag/ Mariënhof’. Eenmaal buiten loopt u linksaf. Bij de splitsing gaat u rechtsaf en vervolgens weer linksaf het Plantsoen in. Wanneer u parkeert in de Koestraat, kunt u bij ons een kaartje kopen tegen gereduceerd tarief.

Wilt u lekker genieten van bijpassende wijnen bij uw gerechten? Laat u dan veilig thuis brengen door een taxi! http://www.taxiboute.nl
Wij bellen graag een taxi voor u, geeft u dit op tijd aan bij onze collega’s.

Keuken en dieetwensen

Onze kracht en passie ligt in het bereiden van verrassingsmenu’s. Wij werken met dagverse producten en proberen zoveel mogelijk om verspilling te voorkomen. Hierdoor kan het eventueel voorkomen dat er gerechten van de à la carte kaart niet voorradig zijn. We hopen hiervoor op uw begrip.

Vanaf 6 personen serveren wij een menu. Wij hebben hiervoor gekozen omdat wij niet genoeg capaciteit in onze kleine keuken hebben om alle verschillende gerechten tegelijk, op de juiste temperatuur en van de juiste kwaliteit te serveren. Natuurlijk houden wij hierbij rekening met individuele dieetwensen.

Wanneer u dieetwensen heeft is het prettig wanneer u dit doorgeeft bij uw reservering.

Reserveer nu
Neem contact met ons op

Vragen /opmerkingen of suggesties?

Stuur ons een berichtje!