Lunch

EXCLUSIEVE LUNCH IN EEN HUISELIJKE SFEER

Een heerlijke middag genieten met uw dierbaren. Wij verrassen u graag met een exclusief lunchmenu, waarbij we uiteraard rekening houden met eventuele dieetwensen.
Ook voor uw zakelijke lunch biedt ons intieme restaurant het perfecte decor. Heeft u een belangrijke bespreking of een meeting met uw team? Neemt u dan contact met ons op over de mogelijkheden voor een private lunch in de toren.

Uw gastheer of gastvrouw adviseert u graag over bijpassende wijnen of een mooie (alcoholvrije) cocktail. Een wijnarrangement (vanaf 3 glazen p.p.) is op basis van €8,50 per glas. Bij mooi weer serveren wij de lunch op ons heerlijke terras met uitzicht op de gracht en de kloostertuin.

Lunchmenu 3 gangen – 52,50
Lunchmenu 4 gangen – 65,00
Lunchmenu 5 gangen – 75,00
Lunchmenu 6 gangen – 85,00

Lunch

Bereikbaarheid & parkeren

De Monnikendam ligt aan de rand van de Amersfoortse binnenstad en is snel en makkelijk te bereiken vanaf de A28. U kunt parkeren in de parkeergarage Koestraat (Grote Haag 2) of in de parkeergarage Beestenmarkt (Binnen de Veste 2). Vanuit beide garages bereikt u ons met een klein wandelingetje van nog geen 3 minuten door het plantsoen. De binnenstad van Amersfoort is autoluw, zonder ontheffing mag u niet door de binnenstad rijden. De parkeergarages bevinden zich  buiten deze autoluwe zone.