DINER

Laat u verrassen met een mooi menu en passende wijnen

Loading...

Verrassingsmenu’s

Een combinatie van de kaart & de creativiteit van de chef!
Alleen per tafel te bestellen.

4 gangen menu – 47,50
5 gangen menu – 57,50
6 gangen menu – 67,50

À la carte

Voor gezelschappen vanaf 6 personen serveren wij een menu.

Voorgerechten

Twee bereidingen van langoustines   –  18,00
1. gebakken met kerrie | appel | yuzu  2. dun gesneden met yoghurt | Romeinse sla

Tonijn  | radijs | rettich | dashi – 16,00

Verschillende bereidingen van tomaat | mosterdzaad | vlierbloesem  – 14,00

Oester île d’Oléron | sjalotje | rode wijnazijn – 4,50 p.st.

Tussengerechten

Buikspek | uiencrème | shiso | pinda’s | miso – 18,00

Couscous van bloemkool | gegrilde groenten | tofu | jus van bospeen  – 16,00

Hoofdgerechten

Gegrilde filet mignon | cantharellen | artisjok| bietjes  – 26,00

Gebraden maispiepkuiken | kool | pompoen | eigen jus  – 22,00

Lamsentrecote & lamsschouder | doperwtjes | paprika | waterkers | saus van ras el hanout -26,00

Vis van de dag | groenten van het seizoen  – dagprijs

Nagerechten

Zoet dessert – 9,50

Kaasplankje met notenbrood – 15,00