DINER

Laat u verrassen met een mooi menu en passende wijnen

Loading...

Verrassingsmenu’s

Een combinatie van de kaart & de creativiteit van de chef!
Alleen per tafel te bestellen.

4 gangen menu – 45,00
5 gangen menu – 55,00
6 gangen menu – 65,00

À la carte

Voor gezelschappen vanaf 6 personen serveren wij een menu.

Voorgerechten

1/2 Dozijn Zeeuwse oesters uit het Grevelingenmeer –  3,50 p/st.

Rouleau van eend & eendenlever  | balsamico | bietjes – 16,00

Makreel | venkel | snijbonen | dashi  – 14,50

Variatie van tomaat | basilicumzaadjes | bospeen – 12,50

Tussengerechten

Coquille| zandraap | zwarte wintertruffel – 18,50

Tortellini  | eekhoorntjesbrood – 14,50

Hoofdgerechten

Anjou duif | schorseneren | bataat | saus van Ras el hanout   – 24,50

Black Angus sukade | pompoen | saus van zwarte knoflook – 24,50

Vis van de dag | groenten van het seizoen – 24,00

Nagerechten

Zoet dessert – 9,00

Kaasplankje – 15,00