Private dining

Privé dineren in de Riddertoren

-UPDATE 12 JUNI 2021-  vanwege de verplichte 1,5 meter afstand hebben wij op dit moment onze private dining ruimte opgeofferd om wat meer tafels kwijt te kunnen. Wilt u met 3 stellen uit eten? Dan kunt u met zijn 6-en veilig én op de juiste afstand met elkaar in onze toren dineren. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden!-

Verras uw partner met een privé diner op een schitterende locatie in Amersfoort. Heeft u een speciale gelegenheid of wilt u een keer echt iets bijzonders doen? Dan is een privé diner op een unieke locatie in Amersfoort de perfecte verrassing.

Onze Riddertoren is met zijn knapperende haardvuur en romantische kaarslicht uitermate geschikt voor een intiem privé diner. Heerlijk met uw partner uit eten op een mooie locatie in Amersfoort. De korte wandeling naar De Monnikendam door het bijna sprookjesachtig verlichte plantsoen, maakt de avond nog romantischer.
Ook voor een knus familiediner, of een andere bijzondere gelegenheid voor een kleine groep van maximaal tien personen, kunt u in onze Riddertoren op een originele manier uit eten.

Neem contact op voor de prijzen

Voor het reserveren van een privé diner in onze Riddertoren geldt een speciaal tarief. Voor meer informatie over de prijzen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 033 – 465 66 90 of een mail te sturen naar info@demonnikendam.nl, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.