Wijnmakersdiner 31 mei 2018

Wijnmaakster BelénUnieke Spaanse wijnen, een heerlijk 4 gangen diner én een ontmoeting met de wijnmaakster Belén Varela! Op de laatste dag van mei organiseren wij deze bijzonder mooie avond en hopen natuurlijk dat u daar ook bij bent!

De wijnen die u zult proeven komen uit het Noordwesten van Spanje. Belén Varela, de wijnmaakster van Just B Wines, presenteert haar Signature Albariño genaamd ‘Just B’: Just the Best.

Op donderdagavond 31 mei ontvangen wij u graag om 18.30 uur met een prachtige Cava. Omstreeks 19.00 uur gaat u aan tafel en proeft u de unieke Albariño van Belén waar Chef Richard Veld twee bijzondere seizoensgerechten bij presenteert. Bij het hoofdgerecht verrassen we u met een Noord Spaanse rode klassewijn en het prachtige dessert combineren we met een unieke dessertwijn.

Naast wijnmaakster Belén is er ook een Vinoloog van Los Sueños de Lo Capitán aanwezig voor alle uitleg die u deze avond wenst. Dit speciale diner op hoog niveau bieden we u exclusief aan voor slechts 75,- p.p. en is inclusief het aperitief, vier glazen wijn bij de gerechten, tafelwater en koffie of thee met huisgemaakte friandises.

Uiteraard serveren we bij mooi weer op ons prachtige terras aan het water!

Maximaal 28 deelnemers, dus reserveer snel. Via info@demonnikendam.nl of telefonisch via 033-465 66 90. www.demonnikendam.nl

 

Albariño     

2018-05-10T11:55:50+00:00