Quatorze Juillet: de beroemde Franse nationale feestdag. Op zondag 14 juli wordt de bestorming van de Bastille gevierd, die het begin van de Franse Revolutie inluidde. Een historische dag!

Dit jaar vieren we dit feest mee met een hele speciale late lunch/vroeg diner. Geheel in Franse sferen, aan lange tafels, met één van de beroemdste ‘armeluis’ gerechten, de Bouillabaise, dat tegenwoordig een culinair hoogtepunt vormt. Mits juist gemaakt!  Dat kunnen we aan Patron Cuisinier Richard Veld met een gerust hart overlaten.

Inclusief een rondvaart door de binnenstad van Amersfoort, geheel verzorgd met een drankje en hapje aan boord.

Deze onvergetelijke middag/ avond wordt aangeboden voor slechts €99,50 p/p volledig inclusief; boottrip, amuse, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Waarbij de mooiste wijnen uit de Loire en de Provence, geïmporteerd door Arend Jan de Wijnman, rijkelijk zullen vloeien.

Aanvang om 15:00 uur bij restaurant de Monnikendam. Het einde van deze dag staat gepland rond 19:30 uur, maar dat zou zomaar uit kunnen lopen.

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar om samen deze mooie herinnering te maken. Wees er snel bij! Reserveren: info@demonnikendam.nl o.v.v 14 juli.

Kristel Ides en Richard Veld van Restaurant De Monnikendam & Annemie Lanphen en Arend Jan de Wijnman van La Source des Vins.