Home » Uit eten Amersfoort

Uit eten Amersfoort

Geniet van een chique lunch

Exclusief en met zorg bereid

Gastvrije ambiance

Wilt u graag uit eten bij een top restaurant in Amersfoort? Dan verwelkomen wij u graag in Restaurant de Monnikendam, perfect gelegen aan de rand van het centrum van Amersfoort. Dagelijks stellen wij onze menu’s met zorg samen zodat u heerlijk kunt genieten van een heerlijke lunch of uitgebreid diner met verse topproducten van hoge kwaliteit. Daarnaast bieden wij bedrijven de mogelijkheid om een zakelijke lunch te organiseren die wij desgewenst binnen een uur kunnen serveren.
Uiteten op een bijzondere locatie? Reserveer Nu!

Ga uit eten bij een top restaurant in Amersfoort

Wanneer u uit eten gaat bij een top restaurant in Amersfoort verwacht u natuurlijk een bijzonder menu. Wij stellen onze menu’s samen op basis van het seizoens- en marktaanbod. Uiteraard houden wij rekening met uw voorkeuren, eventuele dieetwensen of allergieën. De creativiteit van onze chef proeft u tijdens het diner in ons vier-, vijf- of zesgangenmenu. Naast de keuze uit onze verschillende verrassingsmenu’s, serveren wij ook gerechten à la carte. Bij Restaurant de Monnikendam in Amersfoort maken wij van uit eten gaan graag een exclusieve beleving.

Combineer uit eten gaan in Amersfoort met wandelen of fietsen

Ons top restaurant is gevestigd aan de rand van het centrum van Amersfoort, in een sfeervolle Middeleeuwse waterpoort. We zijn vanaf het historische centrum van de stad én vanaf de snelweg goed te bereiken. Ga hemels uit eten in ons restaurant en combineer het met uw bezoek aan Amersfoort. Een wandel- of fietstocht na het eten in de mooie omgeving is bovendien een goede aanrader.

Reserveer eenvoudig uw tafel

Wilt u graag uit eten gaan bij een top restaurant met Franse keuken in Amersfoort? Reserveer dan uw tafel eenvoudig online en kom genieten van onze gerechten. Bent u ook op zoek naar een mooie locatie voor een luxe lunch of privé diner met uw partner? Ook dan kunt u op onze website uw reservering maken. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Dit doet u door te bellen naar 033 – 465 66 90 of stuur een e-mail naar info@demonnikendam.nl. Wij ontvangen u binnenkort graag in ons restaurant!