Home » Origineel uit eten Amersfoort

Origineel uit eten in Amersfoort

Geniet van een chique lunch

Exclusief en met zorg bereid

Gastvrije ambiance

Wilt u graag origineel uit eten in Amersfoort of zoekt u een bijzonder etablissement voor een zakelijke lunch of privé diner? De chef van Restaurant de Monnikendam verrast u met een uitgebreid samengesteld lunchmenu of een exclusief diner. Onze chef kijkt dagelijks naar wat het seizoen en de markt op dat moment te bieden heeft. Hierdoor krijgt u altijd een bijzonder gerecht geserveerd! Het belangrijkste element is dat u als gast in de watten wordt gelegd.
Uiteten op een bijzondere locatie? Reserveer Nu!

Origineel uit eten op een prachtige locatie in Amersfoort

De locatie van ons restaurant in Amersfoort maakt origineel uit eten gaan een unieke ervaring. Restaurant de Monnikendam is namelijk deels in en aan een oude Middeleeuwse waterpoort gevestigd. Waterpoort De Monnikendam! Met mooi weer kunt u op ons terras of vanuit de serre uitkijken over de gracht en de kloostertuin. Na de lunch heeft u de mogelijkheid om een mooie stadswandeling maken. De historische omgeving waarin u geniet van onze gerechten biedt een zeer speciale ervaring. Wilt u echt iets bijzonders organiseren voor uw partner of gezin? Overweeg dan zeker een privédiner in de Riddertoren!

Wij houden rekening met uw voorkeuren

We begrijpen dat iedereen graag origineel uit eten wil gaan in Amersfoort, maar niemand voor ongewenste verrassingen wil komen te staan. Daarom kunt u uw voorkeur aangeven voor vis, vlees of vegetarisch bij onze verrassingsmenu’s. Daarnaast is het voor gezelschappen onder de zes personen mogelijk om gerechten à la carte te bestellen. Bij zowel een luxe lunch als het diner houden we uiteraard rekening met eventuele allergieën en dieetwensen.

Reserveer nu uw tafel voor een speciale lunch- of dinerervaring

Reserveer uw tafel via onze website en ga origineel uit eten op een unieke locatie in Amersfoort. Vindt u het prettiger om telefonisch uw tafel te reserveren? Geen probleem, ook dat is mogelijk! Bel dan naar 033 – 465 66 90.