Wat zijn we blij dat we op 1 juni weer open mogen! Voor uw en onze veiligheid hebben wij uiteraard de nodige maatregelen getroffen en proberen we daarnaast alles zoveel mogelijk ‘normaal’ te laten zijn. We bezorgen u graag weer een fijne lunch of ontspannen diner!

Reserveren is verplicht
Wij hebben minder tafeltjes dan normaal, dus zullen sneller vol zitten. Denkt u ook eens aan een fijne lunch! Van woensdag t/m zondag zijn wij geopend voor de lunch. Uitgebreid tafelen op uw vrije middag en ’s avonds voldaan thuis op de bank.. meer genieten zoals onze zuiderburen!

Bij reserveringen vragen wij u naast uw telefoonnummer ook om uw e-mailadres. U ontvangt dan een bevestiging van de reservering per mail.

Terras_de_Monnikendam

Gezondheid & maatregelen 
Wij gaan er van uit dat u bij gezondheidsklachten (hoesten, verkoudheid, benauwdheid en/of koorts) uw reservering z.s.m. annuleert. Wij ontvangen u bij ons toegangshek, doen een gezondheidscontrole en vragen u uw handen te desinfecteren. De vragen voor de gezondheidscontrole zullen wij op een later moment communiceren, zodat u hier van tevoren naar kunt kijken.

Na de ontvangst zullen wij u begeleiden naar uw tafel. De tafels zijn verdeeld over onze verschillende ruimtes en de afstand tussen de gasten aan verschillende tafels is 1,5 meter.

Wij hebben vanwege de beperkte ruimte geen looproutes. We verzoeken een ieder vriendelijk om elkaar de ruimte te geven om veilig te passeren.  Uiteraard maken wij nog meer dan normaal schoon en verzoeken wij u om bij contante betaling het geld contactloos te overhandigen.


Graag tot snel!
We hebben u gemist en staan te springen om weer aan de slag te gaan. We kijken uit naar uw reservering! Reserveer hier uw tafel!