Home » Luxe lunch Amersfoort

Luxe lunch in Amersfoort

Geniet van een chique lunch

Exclusief en met zorg bereid

Gastvrije ambiance

Bij Restaurant de Monnikendam staat u volledig centraal tijdens de luxe lunch in Amersfoort. Dagelijks selecteren wij de verse ingrediënten zodat u altijd geniet van een exclusief menu. Standaard serveren wij een 2- of 3-gangen lunchmenu, uiteraard kunt u dit ook uitbreiden naar meerdere gangen.
Uiteten op een bijzondere locatie? Reserveer Nu!

Een luxe lunch in Amersfoort zoals u het wenst

Gebaseerd op het markt- en seizoensaanbod stellen we de perfecte gerechten met verse producten voor u samen. De zorgvuldig gekozen begeleidende wijnen maken uw lunchmenu verrassend en origineel. Daarom adviseren wij u tijdens uw bezoek graag over passende wijnen bij uw lunchgerecht. Met de bijzondere combinaties die we dagelijks voor onze gasten bereiden, zorgen we voor kwaliteit en originaliteit.

Geniet van een luxe lunch in Amersfoort met adembenemend uitzicht

Uw luxe lunch in Amersfoort zal nog lekkerder smaken op ons terras met uitzicht over de gracht en de kloostertuin. Wilt u na de lunch nog nagenieten? Maak dan een wandeling of fietstocht. Het plantsoen en de historische binnenstad van Amersfoort lenen zich uitstekend voor een interessante wandeling en in de mooie omgeving rondom Amersfoort kunt u heerlijk fietsen. Wij geven u ook graag meer informatie over stadswandelingen met Amersfoortse Gidsen en rondvaarten door de grachten.

Maak kennis met onze bijzondere en verrassende lunchgerechten

Van woensdag tot en met zondag kunt u tijdens uw bezoek aan Amersfoort bij ons terecht voor een luxe lunch uit onze Franse keuken met moderne invloeden. Wij verzorgen ook graag uw zakelijke lunch. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 033 – 465 66 90 of stuur een e-mail naar info@demonnikendam.nl. U kunt uw tafel eenvoudig online reserveren.