Home » Klassiek restaurant Amersfoort

Klassiek restaurant in Amersfoort

Geniet van een chique lunch

Exclusief en met zorg bereid

Gastvrije ambiance

Wilt u graag dineren in een klassiek restaurant in Amersfoort met verschillende gerechten uit de Franse keuken met moderne invloeden? Kom dan naar Restaurant de Monnikendam aan de rand van Amersfoort. In ons klassieke restaurant in Amersfoort leggen wij u graag in de watten. Wij vinden het belangrijk dat u zich te gast en verwend voelt, in een ongedwongen sfeer.
Uiteten op een bijzondere locatie? Reserveer Nu!

Een klassiek restaurant gelegen in een monumentaal pand in Amersfoort

Ons restaurant met Franse keuken is gevestigd in een monumentaal pand langs een van de Amersfoortse grachten en het biedt een mooi uitzicht op de tuin van het nonnenklooster. Niet ieder klassiek restaurant is gevestigd op zo’n prachtige locatie in Amersfoort. Verras uw partner met een romantisch privé diner in onze Riddertoren. Heerlijk en origineel uit eten in ons gezellige klassieke restaurant met Franse keuken in Amersfoort. Waar ouderwetse Amersfoortse gastvrijheid hoog in het vaandel staat en waar we gerechten uit de Franse keuken, aangepast aan de tijd van nu, met veel liefde voor u serveren. Laat u verrassen met een van onze menu’s of kies van onze bescheiden à la carte kaart.

Lunchen op een unieke locatie

Wilt u samen met uw partner, familie of vrienden genieten van een fijne lunch op een mooie locatie? Kom dan van woensdag tot en met zondag langs voor een luxe lunch en maak na afloop een wandeling door de mooie omgeving. Bent u op zoek naar een inspirerende en unieke locatie om een keer buiten het kantoor te vergaderen? Ook dan kunt u bij ons terecht. In ons restaurant in Amersfoort verzorgen wij graag uw vergaderarrangement en een business lunch met heerlijke gerechten uit de Franse keuken voor u en uw collega’s of zakenrelaties.

Kom genieten van onze gerechten

Wilt u zich graag laten verwennen in een klassiek restaurant in Amersfoort met de heerlijkste gerechten uit de Franse keuken? Reserveert u dan hier uw tafel of neem telefonisch contact met ons op via 033 – 465 66 90.