Home » Business lunch

Business lunch in Amersfoort

Geniet van een chique lunch

Exclusief en met zorg bereid

Gastvrije ambiance

Restaurant de Monnikendam in Amersfoort heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van een business lunch voor uw organisatie. Wij verwelkomen u voor bijvoorbeeld een vergadering, een ontmoeting met een zakenrelatie of gewoon een ontspannen bedrijfslunch met uw collega’s. Samen zorgen we voor de ideale gelegenheid voor uw business lunch.
Uiteten op een bijzondere locatie? Reserveer Nu!

Twee verrassende menu’s tijdens een speciale business lunch

Een business lunch mag natuurlijk een luxe gelegenheid zijn om een belangrijke bespreking of een algemene bijeenkomst op een ontspannen en smakelijke manier te laten verlopen. Onze service en gerechten zijn hierop gericht. Omdat de onderstaande lunchmenu’s beide op een unieke wijze zijn samengesteld, zal de door ons aangeboden business lunch een verrassende ervaring voor u zijn. Mocht u een belangrijke vergadering willen combineren met een bedrijfslunch, dan reserveren wij onze sfeervolle Watertoren in Amersfoort voor u. Wij serveren de volgende verrassingsmenu’s:

  • Een speciale business lunch, bestaande uit twee gangen, die perfect geschikt is voor een zakelijke bijeenkomst. Voor €28,00 geniet u van een voor- en hoofdgerecht.
  • U kunt natuurlijk ook kiezen voor ons driegangenlunchmenu van €33,00. Dit menu bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht.

Uiteraard kunt u uw voorkeuren van tevoren aangeven, zoals vis, vlees, vegetarisch en eventuele allergieën en dieetwensen.

Heeft u interesse in een speciale lunch met uw gezelschap?

Geniet met uw gezelschap van onze speciaal samengestelde menu’s. Reserveer nu op onze website, bel naar 033 – 465 66 90 of stuur een e-mail naar info@demonnikendam.nl. Op onze website kunt u bovendien een offerte aanvragen voor bijvoorbeeld het organiseren van een vergadering. Samen zorgen we ervoor dat u de ideale bedrijfslunch of vergadering organiseert.