Privacy & algemene voorwaarden2018-06-20T16:48:04+00:00

Privacyverklaring

Restaurant de Monnikendam, gevestigd aan Plantsoen Oost 2 in Amersfoort, is verantwoordelijk voor het verwerken van persoonsgegevens zoals vermeld in deze privacyverklaring.
Omdat u gebruik maakt van onze diensten verzamelen wij een aantal gegevens van u.

Wij verzamelen de volgende gegevens:
-Naam, adres, telefoonnummer, geslacht, e-mailadres
-Bedrijfsnaam, factuuradres

Wij verzamelen deze gegevens om de volgende redenen:
-Het verwerken van uw reservering(en)
-U te kunnen bellen of e-mailen (indien nodig) over uw reservering
-Het versturen van facturen
-Het versturen van onze nieuwsbrief

Hoe verzamelen wij deze gegevens en waar worden deze bewaard:
-Reserveringen worden verwerkt via ons reserveersysteem Resengo.
-Via het mailprogramma Mailchimp versturen wij onze nieuwsbrief, u kunt zich hier te allen tijde voor afmelden via de afmeldknop in de nieuwsbrief.
-Wij zullen uw gegevens niet doorsturen of verkopen aan derden.

Zowel Resengo als Mailchimp zijn professionele en betrouwbare partners. U kunt hun privacy verklaringen hier vinden:

Privacy verklaring Resengo

Privacy verklaring Mailchimp

Hoe lang worden deze gegevens bewaard:
Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Bij het maken van een reservering bewaren wij uw gegevens, zodat wij contact met u kunnen opnemen omtrent uw reservering en zodat u uw gegevens bij een volgende reservering niet nogmaals aan ons hoeft te verstrekken. Indien u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief gebruiken wij uw e-mail voor het versturen van de nieuwsbrief. U kunt zich hiervoor afmelden via de afmeldknop in de nieuwsbrief.

Onze website:
Op onze website zitten standaard géén Tracking of Analytische cookies. We hebben wel Google Analytics geïnstalleerd – deze plaatst Analytische cookies en staat ingesteld op IP adressen anonimiseren.
Op onze Website kunnen links naar andere websites staan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacy bescherming van deze websites. We adviseren u dan ook om altijd de privacy policy van de betreffende website te lezen.

Beveiliging van uw gegevens:
We doen er alles aan om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen verlies, vernietiging, gebruik, wijziging of verspreiding van uw persoonlijke gegevens door onbevoegden. Hierdoor kunnen degenen die niets met uw gegevens te maken hebben, er niet bij. Wij doen dit door middel van de volgende maatregelen:
-Toegang tot het reserveersysteem is alleen voor bevoegden. Ons personeel kan alleen toekomstige reserveringen inzien. Dit is noodzakelijk om u goed van dienst te kunnen zijn.
-Beveiliging van netwerkverbindingen met Secure Socket Layer (SSL), of een vergelijkbare technologie.
-Offertes worden bewaard op een persoonlijke computer met wachtwoord en zijn enkel toegankelijk voor de eigenaren van Restaurant de Monnikendam.

Uw rechten:
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. U kunt hierover contact met ons opnemen via het mailadres info@demonnikendam.nl.
Heeft u het idee dat wij ondanks onze maatregelen niet zorgvuldig met uw persoonsgegevens omgaan, dan kunt u hierover contact met ons opnemen via het mailadres info@demonnikendam.nl.
Wanneer u van mening bent dat wij niet juist met uw persoonsgegevens om gaan, dan kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Algemene voorwaarden

Op al onze overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. U kunt deze voorwaarden hieronder openen of een exemplaar bij ons opvragen via info@demonnikendam.nl